Öğrencimiz Büşra YILDIZ WTM Turkey Summit 2018 Etkinliğine katıldı

Daha fazla kadının bilim, teknoloji, mühendislik ve benzeri sektörlerde yer almasını teşvik etmek amacıyla etkinlikler düzenleyen ve Google tarafından desteklenen uluslararası bir topluluk olan WTM'in Türkiye' de ilk kez düzenlemiş olduğu WTM Turkye Summit 2018 etkinliğine WTM Edirne yöneticileri arasında yer alan öğrencimiz Büşra YILDIZ katılarak üniversitemiz ve WTM Edirne topluluğu hakkında bir tanıtım sunum gerçekleştirdi.

Sunumda WTM Edirneʼnin 2017 itibariyle faaliyet göstermeye başladığını,17 kişilik bir ekibin olduğunu bu yıl WTM Edirne'nin düzenleyeceği IWD'18 etkinliği 10 Mart 2018 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılacağını söyleyerek tüm katılımcıları Edirne' ye davet etii.
Bu içerik 15.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1587 kez okundu.