Öğrencilerimizin Başarısı

Bilgisayar Mühendisliği bölümü 4.sınıf öğrencilerinden Sedef Mert ile Aysima İrem Kesici, Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in mentorlüğünde 06-07 Ocak 2024 tarihinde Kırklareli’nde düzenlenen 10. Balkan Uluslararası Uygulamalı Bilimler kongresine “Investigation of Behavioral Intention towards Chatbot Use in Education among University Students Studying Computer Programming Education Regarding Various Variables” ve “The Dark Side of Cyber World: Modern Problems from Security to Bullying” adlı iki bildiri ile katılım sağlamışlardır. Bildiriler kapsamında, programlama eğitiminde yapay zekâ kullanımı ile bireysel ve toplumsal açıdan siber kavramlar ele alınmıştır. Kongre katılımı ve başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bu içerik 08.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 692 kez okundu.