Öğrencilerimiz Yeni İşim Girişim Bilgilendirme toplantısına katılım sağladı

Trakya Kalkınma Ajansının bu tıl 3.sünü düzenlediği “Yeni İşim Girişim” eğitim programı hakkında Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mimar Sinan Salonunda 20.12.2017 tarihinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Girşim Bankacılığı Pazarlama Müdürü Fatih Canan yarışma bir fikri olan,lider ruha sahip,ilerde girişimci olmak isteyen öğrencilere “Let’s Up” eğitim programının aşamaları detaylı olarak anlatarak yapılacak eğitimler ve mülakatlar hakkında bilgi verdi. Yarışmaya katılan öğrencilerin derece alması halinde Silikon Vadisi’ne gitme şansı elde edeceğini ifade etti.

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi uzmanı Mustafa Melih Emre BEJİ ise kalkınma ajansının öğrencilere sunmuş olduğu destekler ve programa başvuru süreci hakkında bilgiler verdi.

Bu içerik 21.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 917 kez okundu.