INTELLICA AKADEMİ YENİ İŞ ARKADAŞLARI ARIYOR- "İŞ ZEKASI - VERİ AMBARI - ORACLE SQL" WORKSHOP

INTELLICA PiA Grubun bünyesine yeni iş arkadaşları katabilmek üzere uzun zamandır organize ettikleri eğitimler artık online olarak düzenlenmektetir.

Bu yıl Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi iş biriliği ile  öncelik son sınıf ve lisansüstü sınıf öğrencileri olmakla birlikte ilgili bölümlerin tüm sınıf öğrencilerinin katılabileceği workshop 25 Mayıs 2021 tarihinde 19:00- 21:00 saatleri arasında online olarak düzenleyeceğiz.

Workshop' a katılan kişiler arasından seçilecek kişiler 1 ay sürecek bir eğitim eğitime katılacaklar ve  akabinde bu kişiler arasından da Intelicca firması iş arkadaşlarını belirleyecek.

Katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki formu doldurmaları gerekmektedir.

Online workshop linki, formu dolduran öğrencilerimizle eğitimin yaklaştığı tarihlerde paylaşılacaktır.

KATILIM FORMU
Bu içerik 19.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 630 kez okundu.