Bilişim Günleri 2024 Etkinliği

Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüz ve Trakya Teknopark A.Ş. işbirliğiyle gerçekleşen Bilişim Günleri 2024/1 etkinliğinde Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerimiz ve Trakya Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmalar 4 Ocak 2024 tarihinde saat 14.00'da bir araya gelmiştir.

Rektörümüz Prof Dr. Erhan TABAKOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Dekan Yardımcıları, Trakya Teknopark Müdürü, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri, çok sayıda şirket temsilcisi ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, sektörün beklentileri, staj ve iş imkânlarına dair bilgi alışverişi imkanı sağlamış ve öğrencilere sektörü tanıma fırsatları sunarak önemli bir platform oluşturmuştur.

Etkinlikte Rektörümüz Sayın Prof Dr. Erhan TABAKOĞLU, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hacı Ali GÜLEÇ, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Muharrem Tolga SAKALLI, Abdi İbrahim Teknoloji'den Sayın Koray KURT, İnnovigent Bil. Danış. A.Ş.'den Sayın Melda DEMİRDÖVEN ve Mr. Usta'dan Sayın Yunus Emre KALKAN konuşmalarını gerçekleştirmiştir.

Konuşmaların ardından öğrencilerimizin katılımcı bir çok şirket temsilcisiyle birebir görüşme imkanı sağladığı oturuma geçilmiştir.

Etkinliğimize destek veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'na, Rektör Yardımcılarımıza, Dekan ve Dekan Yardımcılarımıza, Teknopark Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Özgür ÖZDEMİR’e, Teknopark çalışanlarına, SKS Daire Başkanı Seda YILDIZELİ'ne ve SKS çalışanlarına, Fakülte Sekreterimize, tüm Bölüm Öğretim Üyelerimiz ve Araştırma Görevlilerimize ve etkinlikte görev alan ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Üniversitemiz vizyonuna uygun bir şekilde eğitim kalitesini güncel gelişmelere paralel bir şekilde geliştirmeyi ve öğrencilerin başarılarının artırılmasını merkeze alarak kalite çalışmalarını sürdüren Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, öğrencilerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirmeye (ve güçlü bir ekosistem oluşturmaya) devam edecektir.

Ek Resimler
Bu içerik 06.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 50 kez okundu.