BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI güncellendi

Son yıllarda bilgisayar mühendislerinin çalışma alanlarının sayısının artması nedeniyle, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI üzerinde güncelleme yapma ihtiyacı doğmuştur. Örneğin Siber Güvenlik, Ağ Güvenliği gibi alanlarda staj yapan öğrenciler için “staj türü” olarak ne YAZILIM ne de DONANIM yazmak uygun olmamaktadır. Bu nedenle bölümümüz Staj Komisyonu tarafından BİLGİ SİSTEMLERİ ve AĞ SİSTEMLERİ eklenerek staj türü sayısının dörde çıkarılması uygun görülmüştür.

Bilgisayar mühendisliğine yakın mühendislik bölümlerinin sayısı da arttığı için Adli Bilişim Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Yapay Zekâ Mühendisliği bölümü mezunlarının da öğrencilerimizin stajını onaylayacak olan “Staj Yetkilisi” olabilmesi için ilgili maddenin güncellenmesi de uygun görülmüştür.

Ayrıca, staj defterlerinin yazımında öğrencilerin sıkça yaptıkları hataları azaltmak adına staj-defteri-bilmuh.pdf isminde bir belge de ek dosyalara ilave edilmiştir.
Bu içerik 17.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1105 kez okundu.