Trakya Proje Pazarında öğretim üyelerimizin projesine 2. ‘lik ödülü.

Trakya Üniversiteler Birliği ve Trakya Kalkınma Ajansı iş birliği ile üniversitemizin de içinde olduğu dört Üniversitenin katılımıyla “Trakya Proje Pazarı AR-GE ve Teknolojileri Yarışması” 07 Kasım 2017 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yarışmanın açılışına Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Trakya Üniversitesi’ni temsilen Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Yurtcan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Trakya Üniversiteler Birliği Sekreteri Doç. Dr. Aşkın Koyuncu’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

 Etkinlik kapsamında başvuru yapan 50 projeden 36’sı ilk değerlendirme aşamasını geçerek poster sunumuna hak kazanmıştır. Öğretim üyelerimiz Yrd.Doç.Dr. Deniz TAŞKIN, Yrd.Doç. Dr. Cem TAŞKIN ve bölümümüz yüksek lisans mezun öğrencimiz Altuğ YİĞİT’in “İş Süreçlerinde Kullanılacak Yapay Görü Sistemi” projesi ile Yrd.Doç.Dr. Deniz TAŞKIN, Yrd.Doç. Dr. Cem TAŞKIN ve Öğr. Gör. İlkay DEMİRALAY’ın “Güvenli Anaokulu Servisi” projesi ilk değerlendirme aşamasını geçerek NKÜ Rektörlük Konferans Salonunda poster olarak sunulmuştur.

Poster olarak sunulan 36 proje hakem heyetine gönderilerek 10 proje sözlü olarak sunulmaya hak kazanmıştır. Öğretim üyelerimizin 2 projesi de bu 10 proje içerisinde yer alarak uzmanlıklarına göre seçilen hakem heyeti karşısında sözlü olarak sunulmuştur. Projeler hakemlerce 11 farklı değerlendirme ölçütüne tabi tutulmuştur. Sunulan 10 proje içerisinde İş Süreçlerinde Kullanılacak Yapay Görü Sistemi projesi 32 puanla 20.000 TL'lik 2.’ lik ödülüne layık görülmüştür. Öğretim üyelerimizi ve öğrencimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. 

Ek Resimler
Bu içerik 09.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2100 kez okundu.